NEUROCOACHING?


 

Et convidem a iniciar un procés de Neurocoaching per a emprendre accions de millora en la presa de decisions.

  • El Neurocoaching és una metodologia que sorgeix d'aplicar les Neurociències a l'acompanyament personal, per a ajustar la nostra conducta als canvis en el comportament que ens duguin a un major èxit i satisfacció.
  • El Neurocoaching t'ofereix benestar perquè inclou els coneixements de la Neurociència Cognitiva per tal de portal els teus pensaments a l'acció i entendre millor perquè cadascú de nosaltres fem el que fem.
  • El Neurocoaching et dona moltes eines per a desenvolupar les teves habilitats i adaptar-te als desafiaments del teu entorn, ja sigui a la feina, a l'escola o amb la teva família o amics.
  • El Neurocoaching et proporciona l'energia interior que necessites per a saber que ets capaç de ser qui realment desitges.
sessió_coaching_gratuïta_institut_scalar

Activitats que us proposem

Pack_coaching_actua_institut_scalar
Orientació_professional_institut_scalar
T'escolto_t'acompanyo_institut_scalar
comunicació_efectiva_institut_scalar
Docent_coach_institut_scalar
Art&Coach
Orientació_acadèmica_institut_scalar
Si_vull_puc_institut_scalar
Docent_coach_institut_scalar

Institut Scalar oferim el servei de Neurocoaching per a ajudar a les persones i organitzacions a definir els objectius desitjats i crear un pla d'acció per a assolir-los. Durant el procés de Neurocoaching aconseguiràs potenciar les teves habilitats i recursos per a assolir aquests objectius, mitjançant les estratègies i tècniques de la Programació Neurolingüística i els coneixement del funcionament del teu millor tresor: El teu cervell.

 

Dins d’aquest servei, podem diferenciar quatre tipologies específiques:

1.- Coaching personal

 S'ocupa de totes les dimensions de la persona: la vida privada, la professió, la salut i les relacions. És un servei de Neurocoaching  per a l'assoliment d'objectius personals.


 Especialment dedicat a aquelles persones que volen augmentar les seves fortaleses i aconseguir els seus propis propòsits personals.


2.- Coaching educatiu

Als agents educatius (pares, alumnes i professionals que treballen o estan involucrats en el món educatiu), us oferim l’oportunitat d’explorar eines per a millorar la qualitat de l'ensenyament i l'aprenentatge dels estudiants. Per a millorar els resultats i augmentar la motivació i confiança dels docents i alumnes, cal dotar als pares d'eines per a recolzar als fills i potenciar estratègies per a cohesionar el sistema pares-docents-alumne

 

El Neurocoaching promou en l’educació, unes directrius on tots els membres que en formen part, puguin desenvolupar les seves capacitats i impulsar les competències dels alumnes des de la responsabilitat.

 

3.- Coaching professional

Per a aquells professionals (esportistes, músics, freelances, etc) que volen millorar les seves aptituds i els resultats en la seva carrera professional i es volen centrar en la cerca de l'excel·lència.

 

El Neurocoaching va adreçat també, a les persones a la recerca de feina activa, que volen canviar de professió o desitgen reincorporar-se en el mercat laboral després d'una etapa de descans. 

 

4.- Coaching executiu

Tracta amb persones qualificades, amb autoritat i poder dins d'una organització empresarial, per a potenciar els seus rols dins de l’empresa, treballant per a desenvolupar les aptituds més efectives i així assolir les fites de la seva carrera professional.

 

El Neurocoaching en aquesta vessant, està dirigida a les firmes que vulguin ser més competitives en el mercat, ja que permet captar i aflorar els millors talents de les seves plantilles.


sessió_coaching_gratuïta_institut_scalar

Les sessions de Neurocoaching es poden realitzar en diverses modalitats:

  1. Presencialment.
  2. Telefònicament.
  3. Via teleconferència (Skype).

 

Des d'Institut Scalar som conscients que cal tenir una relació de coneixença per a poder seguir un procés de millora personal com el que us estem presentant. És per això que oferim la primera sessió de Neurocoaching totalment gratuïta, en qualsevol modalitat, per tal que ens pugueu conèixer, i comproveu que s’adequa a les vostres expectatives.

 

Per gaudir d'una primera sessió gratuïta, omple'ns si us plau, el formulari que trobaràs en aquest link.

 

Si no funciona el qüestionari, feu-nos-ho saber en el contacte i us ho enviarem directament per correu electrònic.

coaching_gratuït_institut_scalar

Institut Scalar s'adhereix al Codi Deontològic de la ICF, International Coach Federation, com a punt de referència en la seva tasca professional i compromís amb els seus clients.

 

La ICF és l'organisme més important a nivell internacional, que regula l'activitat professional dels Coachs.


Inscriu-te a la nostra Newslettersessió_coaching_gratuïta_institut_scalar

Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a