NEUROMANAGEMENT


El Neuromanagement és la ciència que explora els mecanismes intel·lectuals i emocionals, vinculats amb l'aplicació dels avenços en la Neurociència als sistemes i processos que regeixen la gestió empresarial i els negocis.  Han nascut nous conceptes de gestió per fer-los el més eficaços possible i aquestes innovacions, que formen part del Neuromanagement, s'apliquen per exemple en el Neuromarketing.

  • El Neuromanagement es centra en conèixer els processos neurofisiològics que estan implicats ens la conducta de les persones com la presa de decisions. 
  • El Neuromanagement potencia la capacitat dels empresaris i emprenedors en veure oportunitat per a generar nous negocis.
  • El Neuromanagement mostra als professional com comprendre i entre a cadascuna de les persones amb les que es relaciona en la seva tasca diària. Tant sigui proveïdor, client o empleat.
  • El Neuromanagement cerca el desenvolupament de les intel·ligències múltiples de totes les persones en qualsevol empresa independentment del tamany d'aquesta.
  • El Neuromanagement no imposa una solució general per a qualsevol situació, sinó que proposa l'especificació de la resposta més adient d'organització o gestió per a cada tipus de repte empresarial, ja que les necessitats del món de les coorporacions canvien constantment.

Docent_coach_institut_scalar
Orientació_professional_institut_scalar
comunicació_efectiva_institut_scalar
Espais_singulars_institut_scalar


Què ens pot aportar el Neuromanagement?

Què ens pot aportar el Neuromanagement?

  1. Qui elabora i executa les estratègies en els negocis? Les persones.
  2. Qui guia a aquestes persones en les seves decisions, per elaborar i executar les estratègies que els porten a l'èxit?  El cervell.
  3. Però només cal donar un bon ambient a l'empleat per a que es senti a gust, oi? No és només això! Avui en dia  existeixen estudis sobre com liderar els equips per aprofitar tots els seus talents individuals i col·lectius.
Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a