Lider Coach


Lideratge

Lider Coach és un programa que hem dissenyat des d'Institut Scalar per a desenvolupar les habilitats personals que ens portin a actuar com un/a guia en el nostre entorn proper. És un programa adreçat a particulars, empreses, emprenedors, empresaris, comandaments intermitjos, gerents i directors però també a Coordinadors, caps d'estudi i directors de qualsevol tipus de centre o associació. En resum a totes aquelles persones que vulguin ser lider en el seu entorn des de la comunicació i la cooperació.


Dirigir i liderar és el mateix? Com podem liderar de manera que l’equip col·labori i es comprometi amb els objectius?

Volem que adquiriu eines per a aconseguir, organitzar i crear estratègies a on tots els membres de l’equip estableixin i treballin d’acord amb les línies generals, potenciar les habilitats dels col·laboradors de manera que l’esforç i el resultat obtingut sigui el més eficient i eficaç possible.


Com a investigadors del Neuromanagement hem treballat per confeccionar un programa d'alt rendiment que aprofita el coneixement dels processos intel·lectuals, emocionals i creatius que es donen en la cooperació grupal, per modelar uns protocols que t'ajudaran a generar el major benefici amb la mínima despesa de recursos humans i materials.

 

Et presentem eines i estratègies que podràs utilitzar com a lider i que també podràs transmetre a la resta dels membres, per a millorar l'eficiència de l'equip.

Objectius del programa

  1. Ampliar el coneixement del pensament sistèmic.
  2. Obtenir eines per a comunicar-nos amb l’equip.
  3. Adquirir facilitat per a dinamitzar un equip emprenedor.
  4. Obtenir flexibilitat per a l’escolta activa.
  5. Poder treure les qualitats de cada membre de l’equip.
  6. Obtenir eines per a gestionar situacions difícils.


Si estàs interessat/da en el curs: Líder Coach, omple aquest formulari especificant-ho i rebràs informació prioritària quan tornem a obrir la convocatòria.

Vols estar al dia de les nostres activitats? Segueix-nos en el Facebook i/o en el Twitter.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a