Comunicació efectiva


Les claus de la comunicació interpersonal

Quan busquem o necessitem comunicar-nos amb algú volem que el missatge arribi tal i com nosaltres el pensem. I moltes vegades ens trobem que no succeïx així.

 

A la vessant professional és molt fàcil posar exemples que segur que us hi heu trobat que el missatge que volíeu transmetre a l’altra persona l’ha captat d’una manera tant summament diferent que el resultat s’alluna molt del que hauríeu volgut transmetre.

Però què ha passat! Si jo li vaig comentar que el client s’havia queixat que la porta li grinyolava i avui torno a visitar l’obra i em trobo que ha tret la porta i m’he l’ha tapiat!

La comunicació interpersonal és una de les millors eines que ens ajuda a ser efectius i aconseguir que el missatge o l’objectiu de comunicació amb aquella persona sigui tot un èxit.

 

Des d'Institut Scalar, us proposem aquest taller pràctic en què podreu experimentar les millores necessàries per tal de fer que les vostres habilitats comunicatives siguin les adients per a transmetre les vostres idees, inquietuds o directrius de forma molt més efectiva i clara.

Amb el coneixement i la pràctica arribareu a ser el tipus d'orador que més us convingui segons la situació i l'entorn en el que us trobeu.

Objectius del programa

  1. Millorar la comunicació quan lideres un equip o un projecte pluridisciplinari.
  2. Transmetre la importància d’aprendre a observar el nostre interlocutor i identificar quin perfil/rol potencia quan està treballant en grup.
  3. Saber què pot necessitar cada perfil per estimular-lo i implicar-lo en el projecte.
  4. Saber apropar-me (comunicar amb més facilitat) als membres de l’equip i potenciar les fortaleses de cada perfil.


Si estàs interessat/da en el taller Comunicació efectiva, omple aquest formulari especificant-ho i rebràs informació prioritària quan tornem a obrir la convocatòria.

Vols estar al dia de les nostres activitats? Segueix-nos en el Facebook i/o en el Twitter.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a