BENVINGUTS A INSTITUT SCALAR


Institut Scalar us vol donar la benvinguda al nostre espai web, amb el propòsit d'oferir un servei a totes aquelles persones, professionals i organitzacions que cerquen generar canvis, augmentar les seves habilitats comunicatives, aconseguir fer realitat els seus objectius, així com assolir el benestar personal i l'èxit professional.

 

Institut Scalar és un centre de Neurociències Aplicades, compromès amb la investigació i la divulgació de tècniques que provenen de la Neurociència Cognitiva, la Programació Neurolingüística, la Psicobiologia i del Neurocoaching que permeten millorar les capacitats i habilitats personals per generar canvis en un mateix i en l'entorn.

 


Institut Scalar  t'acompanyem en el teu creixement personal i oferim solucions tant en el món de l'educació com el de l'empresa. Descobreix com et podem ajudar.

Educació_Institut_Scalar
Personal_institut_Scalar
Empresa_Institut_Scalar

Cervell Institut Scalar

La nostra missió és acompanyar i ajudar a les persones que volen millorar les seves habilitats i competències personals i professionals, per a poder desenvolupar-les i aconseguir els seus objectius.


És un espai que promou la creativitat i la innovació a la recerca de l'obtenció de la millora de resultats en qualsevol camp.

 

 Comptem amb un equip de col·laboradors cadascun d'ells especialitzat en diferents disciplines que aporten els seus coneixements i experiència, poder oferir un servei adequat a les necessitats de cada projecte.

 

Aquests projectes estan impulsats pel Jordi Martínez i la Montserrat Bonastre, coachs i especialistes en l'entrenament de les habilitats personals.Col·laborem amb:


logo montserrat bonastre


Vols inscriure't en la nostra newsletter?
També t'oferim...

Neurocoaching_institut_scalar
Recerca en Neurocoaching i Creativitat
Productes_institut_scalar

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a