NEUROEDUCACIÓ


A Institut Scalar invertim molts recursos en la nostra investigació en Neuroeducació, estem obrint camins entre Neurociència i educació, oferint programes innovadors que permeten millorar l'experiència d'educació amb pares, alumnes i el docent adaptant-la a les habilitats i capacitats dels nens i joves.


  • La Neuroeducació és el fruit de la unió de molt estudis relacionats amb l'aprenentatge i l'educació en totes les seves formes, des del punt de vista pedagògic, social i antropològic però també emocional, intel·lectual, biològic, hormonal i neurològic.
  • La Neuroeducació obre la porta a una nova concepció de l'ensenyament i l'educació, ja que proposa nous paradigmes en la concepció que tenim de la memòria, els hàbits personals i la relació amb l'entorn.
  • La Neuroeducació dona resposta a preguntes com: Com aprenc? Com puc fer-ho de forma més efectiva i permanent?

Quan un nen/a o jove domina les tècniques d'aprendre a aprendre, es desenvolupa de forma més sana i fonamenta la base que l'ha de portar a desenvolupar-se com a adult hàbil i adaptable a un món molt canviant.


Orientació_acadèmica_institut_scalar
Creative_kids_institut_scalar
Si_vull_puc_institut_scalar
comunicació_efectiva_institut_scalar
Docent_coach_institut_scalar
2015:Odissea_a_les_PAU
Docent_coach_institut_scalar
Orientació_professional_institut_scalar
T'escolto_t'acompanyo_institut_scalar


Institut Scalar realitza estades i estableix contactes amb altres professionals per investigar en el camp de la Neuroeducació i el Neurocoaching, incorporant en els nostres projectes aquells elements més innovadors que creiem que poden ser millors en cada cas.

Pensem que els grans avenços parteixen de l'aprenentatge i dels coneixements adquirits dia a dia.

L'any 2011 iniciem una sèrie de contactes i col·laboracions amb especialistes de Coaching d'altres països. Als Estats Units hem conectat amb PTS Coaching.

També als Estats Units hem connectat amb EblCoaching on amb la Dra. Emily Levy intercanviem experiències i recursos per al suport escolar gràcies al Coaching Educatiu.Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a