Docent Coach


Aquest curs està distribuït en dos mòduls i reuneix els resultats de la recerca en Neuroeducació i es fonamenta en les eines que es deriven d'aquestes innovacions i de les provinents del Coaching i de la Programació Neurolingüística. Aquest coneixement permet millorar la gestió dels ritmes d'aprenentatge a l'aula, solucionar conflictes mitjançant dinàmiques creatives i treballar cooperativament amb les famílies pel bé dels nens, nenes i joves .

Professor i professora al dia.

El món educatiu està canviant constantment i com a docents innovadors estem introduint noves metodologies i tecnologies. Alhora estem recollint els fruits d'educar en valors i gestió emocional. Però ens cal formació per a adquirir noves habilitats i eines que ajudin als nostres alumnes a desenvolupar-se amb més flexibilitat.


La Neuroeducació és una disciplina que està aportant molt bons resultats en el camp educatiu; Aquest curs et donarà les eines que et permetran obtenir més èxit, innovant a nivell pedagògic.


El curs està dissenyat perquè cada professor o professora pugui aplicar els aprenentatges a la seva tasca docent  i per això demanem que presenteu casos reals amb el que us hagueu trobat.


Es realitza en un entorn dinàmic i creatiu per a assimilar les dinàmiques de formació. Després del desenvolupament del curs, l'alumnat ens tindreu com a tutors, realitzant el seu seguiment i resolent dubtes quan sigui necessari.Objectius del curs

  • Aprendre eines efectives de Coaching per a l'ampliació de recursos personals
  • Atendre millor la diversitat de l'aula.
  • Adquirir habilitats claus de la comunicació empàtica.
  • Conèixer el patró de conductes dels diferents agents educatius.
  • Millorar la gestió de l'alumnat.


Formació del professorat

El programa Docent Coach està dividit en 2 mòduls

MÒDUL 1: EINES DE COACHING PER A DOCENTS.

MODALITAT PRESENCIAL

MÒDUL 2: GESTIÓ DE L'AULA I COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES

MODALITAT PRESENCIAL


Si estàs interessat/da en el programa Docent Coach, omple aquest formulari especificant-ho i rebràs informació prioritària quan tornem a obrir la convocatòria.

Vols estar al dia de les nostres activitats? Segueix-nos en el Facebook i/o en el Twitter.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


MODALITAT EN LÍNIA

  • Aquests dos mòduls en la modalitat en línia es realitzen dins d'una aula virtual on es troben tots els recursos necessaris per al correcte desenvolupament.
  • Caldrà que disposis de connexió a internet, coneixements bàsics en la navegació per Internet, així com d'edició de textos.
  • Està dissenyat perquè cada alumne pugui seguir el seu ritme d'aprenentatge i així pugui gaudir d'una formació "al seu aire".
  • Durant el desenvolupament de tot el curs l'alumnat ens tindrà com a tutors. Realitzarem el seguiment del seu aprenentatge, el guiarem per les activitats plantejades i li proporcionarem feedback, quan sigui necessari.
 Durada: Total 16 hores cada mòdul = 32h el programa sencer.
Horari: Al teu aire.
Plataforma: Aula Virtual d'Institut Scalar.
Inversió: 60€/mòdul. (material online)
Descomptes: Si et matricules juntament amb un amic o familiar, indica-ho en el formulari per poder gaudir d'un 10% de descompte.

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 Per a qualsevol aclariment sobre el curs, us atendrem via mail o en el telèfon 629774693.

 

Per matricular-se en aquest curs heu de fer la preinscripció en aquest formulari, i a continuació rebreu confirmació de la plaça i seguidament us enviarem les dades bancaries per fer efectiu el pagament i així finalitzar el procés de matriculació.

 

Si no us funciona el qüestionari, feu-nos-ho saber i us ho enviarem directament per correu electrònic.

 

Per a realitzar el curs presencial és necessari un mínim de 6 alumnes. Si  teniu qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Si estàs interessat/da en que fem aquest curs més a prop teu, contacta amb nosaltres.


Educació_institut_scalar

Image courtesy of ambro / FreeDigitalPhotos.net

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a