BLOG d'INSTITUT SCALAR


Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Inscriu-te a la nostra Newsletter


  Segueix-nos a


Et ve de gust uns tastets de Neurociències? / ¿Te apetece una cata de Neurociencia?

Estimats amics i amigues aquesta entrada és important per a nosaltres. Fa unes setmanes vàrem decidir incloure en el nostre bloc petits tastets de Neurociència arrel de preguntes que ens heu fet arribar. Així és com hem anomenat aquest apartat: Petits tastets de Neurociència.

 

L’objectiu és oferir-vos unes càpsules de coneixement per tal de difondre el que s’està investigant arreu del món sobre l’aplicació de les neurociències en molts camps de la vida: Neuromanagement, Neuroeducació, Neuroarquitectura,... i molts altres ...

 

Estimados amigos y amigas esta entrada es importante para nosotros. Hace unes semanas decidimos incluir en nuestro bloc esta cata de Neurociencia después de las preguntas que nos habéis hecho llegar. Así es como hemos llamado este apartado: Una cata de Neurociencia.

 

El objetivo es ofreceros unas cápsulas de conocimiento que nos permitan difundir lo que se está investigando en todo sobre las aplicaciones de la neurociencia en muchos campos de la vida:

 Neuromanagement, Neuroeducación, Neuroarquitectura,... y muchas otras ...

 


Leer más 0 comentarios

Quin valor dónes al teu temps?

Gestió del Temps

Avui et vull plantejar una situació fictícia. Imagina’t que cada dia, al matí, et donen un regal: un xec al portador de 86.400€. Quin obsequi, oi? L’única condició que et posen és que al final del dia et retiraran la totalitat dels diners que no hagis gastat aquella jornada. A priori sembla un bon tracte, no?

 

En què gastaries aquests diners? Què prioritzaries? Gastaries fins a l’últim cèntim en experiències, sensacions, records plens de valor o pel contrari el malgastaries en rutines sense cap mena d’interès?

 

Estic segur que compartiries aquests diners amb els teus amics, família, veïns, ... alhora que destinaries una part dels diners a tu mateix, a les teves necessitats, petits capricis i en la teva felicitat.

 

El temps és or! Quina gran frase. Crec que la portem sentint des de que el temps era temps... El cert és que el dia d’avui és un tresor valorat en 86.400 euros. Bé, qui diu euros també podria dir segons.

 

Sembla que cada dia que passa, menyspreem més fàcilment el valor del temps. Creiem que cada matí tindrem el mateix regal i per tant els projectes, somnis, experiències que més desitgem poden esperar perquè demà encara hi serem a temps a fer-ho. Però tots sabem que no serà sempre així. Cada dia que no valores i l’inverteixes allò que no t’aporta res, és una pèrdua irreversible.

 

Des d’Institut Scalar volem reivindicar la vàlua del temps de cadascú i la importància d’assimilar-ho com a un dels valors personals.

 

Un exemple clar és quan som adolescents. Comencem a trobar-nos en situacions en que hem de saber distribuir el temps en les diferents tasques i prioritzar-les per tal de que puguem arribar a tot, i no ens resulta fàcil. Ja sigui en la preparació d’exàmens, de la Selectivitat, l’organització general de l’estudi o del temps lúdic. Com qualsevol altra habilitat personal cal entrenar-la. Els pares, com a educadors, volem el millor pels nostres fills i filles, i sabem que cal que estiguin preparats i adquireixin hàbits que els acompanyaran tota la vida.

 

A la realitat dels adults, on hem de bregar amb reptes diaris a la feina, a casa i amb els nostres propers, és important prendre consciència dels nostres hàbits i modificar-los i/o adaptar-los per a què tot agafi la justa mesura que és necessària.

 

És per això que fem èmfasi de la bona gestió i distribució del temps, i així doncs ho transmetem tant en la part de formació dels cursos que realitzem com en els processos individuals.

 

Emprar bé el nostre temps és quelcom que tots busquem per a assolir tot allò que ens proposem.

 

Com a conclusió, si cada matí rebem un magnífic regal en forma de tresor de segons, potser haurem de parar un moment i estar segurs que l’invertim en allò que ens fa feliços. Et desitgem doncs, que aprofitis al màxim el teu tresor de cada dia.

 

I per últim: En el què resta del dia... Estaràs fent allò que realment vols? Organitza’t adequadament per a poder-ho fer!


Leer más 0 comentarios

La creativat, una eina màgica.

“Around here, however, we don't look backwards for very long. We keep moving forward, opening up new doors and doing new things, because we're curious...and curiosity keeps leading us down new paths.” 

― Walt Disney Company
 

“Per aquí, però, no mirem enrera gaire temps. Seguim avançant, obrint noves portes i fent noves coses, perquè som curiosos... i la curiositat ens segueix portant nous camins."   

― Walt Disney Company

La CREATIVITAT!! Quina paraula més màgica, no creieu?

 

És l'art de fer volar la nostra imaginació fins al punt a on nosaltres volem, cadascú amb les seves prioritats, la seva passió, les seves habilitats i la seva innovació.

 

Creem objectes, paisatges, personatges, melodies, paraules, imatges, escultures, espais... segons la seva finalitat a destacar, potenciarem unes qualitats o unes altres.  A vegades és la funcionalitat, a vegades prima l'estètica o simplement ens deixem portar per un bon sentiment d'harmonia que ens aporta.

 

Segurament estareu d'acord amb nosaltres que quan deixem anar la nostra imaginació estem obrint portes a infinites experiències. Ens alliberem per un moment d'allò que ens arrela, ens encoratgem per a generar bones vibracions i noves estratègies a explorar.

 

Aquesta sensació va sorgir en el Taller UN TALENT, MIL IDEES! amb un grup de nens i nenes d'entre 5 i 12 anys. Vem poder viure un moment MÀGIC de creativitat, treball cooperatiu i de reflexió sobre l'espai i l'aprenentatge.

 

Us deixem amb algunes de les fotografies de l'activitat i dels petit genis que ho van fer possible!

 

La CREATIVIDAD !! Qué palabra más mágica, ¿no creéis?


Es el arte de hacer volar nuestra imaginación hasta el punto donde nosotros queremos, cada uno con sus prioridades, su pasión, sus habilidades y su innovación.

 Creamos objetos, paisajes, personajes, melodías, palabras, imágenes, esculturas, espacios ... según la finalidad a destacar, potenciaremos unas cualidades u otras. A veces es la funcionalidad, a veces prima la estética o simplemente nos dejamos llevar por un buen sentimiento de armonía que nos aporta.

Seguramente estaréis de acuerdo con nosotros que cuando soltamos nuestra imaginación estamos abriendo puertas a infinitas experiencias. Nos liberamos por un momento de lo que nos arraiga, nos alentamos para generar buenas vibraciones y nuevas estrategias en explorar.


Esta sensación surgió en el Taller UN TALENTO, MIL IDEAS! con un grupo de niños y niñas de entre 5 y 12 años. Pudimos vivir un momento MÁGICO de creatividad, trabajo cooperativo y de reflexión sobre el espacio y el aprendizaje.

 ¡
Os dejamos con algunas de las fotografías de la actividad y de los pequeño genios que lo hicieron posible!


Leer más 0 comentarios

La motivació, motor d'èxit en els estudis.


Està vist que la motivació ens mou a aconseguir allò que més volem, i si no pregunteu-vos fins a on sou capaços d'arribar per aconseguir allò que més us motiva o us apassiona!

 

En els estudis passa exactament el mateix i d'això n'hem parlat avui en el programa El Submarí de la Radio Municipal de Terrassa, amb la Mariona Tomàs. 

 

En motiu de l'inici del curs SI VULL, PUC! a Terrassa, hem compartit les nostres experiències de treballar per a l'èxit de la trajectòria escolar dels joves.

 

En el curs fem èmfasi i oferim eines per a que els nois de secundària i batxillerat puguin descobrir les seves habilitats personals, augmentin l'autoconeixement, puguin gestionar les emocions i millorin la capacitat de motivació per a la seva carrera personal i professional.

 

Compartim, doncs, el podcast de l'entrevista que esperem que us sigui motivador! ;-)

 

Si estàs més interessat en el curs, clica aquí.

Si estàs interessat en realitzar aquest curs més a prop teu, contacta amb nosaltres!

Está visto que la motivación nos mueve a conseguir aquello que más queremos, y sino, preguntáros ¡hasta dónde sois capaces de llegar para conseguir aquello que más os apasiona! 

 

En los estudios pasa exactamente lo mismo, y de eso hemos hablado hoy en el programa "El Submarí" de la Radio Municipal de Terrassa, con Mariona Tomàs. 

 

Con motivo del inicio del curso "SI VULL, PUC!" en Terrassa, hemos compartido nuestras experiéncias trabajando el éxito en la trayectoria escolar de los jóvenes.

 

En este curso ponemos énfasis y ofrecemos herramientas para que los chicos de secundaria y bachillerato puedan descubrir sus habilidades personales, aumenten el autoconocimiento, puedan gestionar sus emociones y mejoren la capacidad de motivación en su carrera personal y profesional.

 

Compartimos con vosotros, el podcast de la entrevista que ¡esperemos que os sea motivador! ;-)

 

Si estás interesado en el curso, clica aquí.

Si estás interesado en que realizemos este curso más cerca de tí, ¡contacta con nosotros!


Leer más 0 comentarios

Taller: Escoltar i motivar al meu fill.

Benvolguts/des,

 

Ens plau convidar-vos a assistir a una activitat que creiem que serà del vostre interès.

 

Us presentem un taller adreçat als pares i mares que teniu la inquietud de cercar eines per a potenciar el talent dels vostres fills i filles.


L'objectiu de la jornada és obtenir mitjans per a poder observar des d’un altre punt de vista les habilitats i capacitats dels vostres fills i com poder-les potenciar per a que obtingui uns millors resultats.


Us facilitarem recursos que us permetran acompanyar amb més facilitat la seva carrera acadèmica i us aportarà una satisfacció a compartir.

 

TALLER:  ESCOLTAR I MOTIVAR AL MEU FILL

 

DATA:     Dimarts  25.JUNY.2013

 

HORA:    19:30h inici del taller. Duració de 2 hores.

 

LLOC:     Aules Saberis. c/ Bisbe Sivilla, 30. Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona.

 

INSCRIPCIONS:   Activitat Gratuïta. Reserva de places fins el 23 de juny al correu info@institutscalar.com

 

MÉS INFORMACIÓ

Leer más 0 comentarios

“Trobar feina després del Màster” / "Encontrar trabajo después del Máster"

El passat mes de Maig, en Jordi Martinez representant Institut Scalar, va assistir com a ponent de la taula rodona a la Jornada " Trobar feina després del Màster de Formació del professorat". Va ser una jornada organitzada per la Universitat de Barcelona a l’Aula Magna de l’Edifici del Teatre del Campus Mundet.

 

En aquesta jornada es van tractar les diferents sortides professionals que se'ls presenta als estudiants del Màster. Entre d'altres hi ha l'emprenedoria, la docència en centres públics i en centres privats o la recerca a la universitat.

 

Com a docent i emprenedor va explicar la seva experiència en el món educatiu, les oportunitats i reptes que planteja l'educació en aquest moment en el que ens trobem. " A l'escola d'avui, no només s'ha d'educar en els coneixements, s'ha trasmetre amb passió els valors i acompanyar l'alumne en el seu procès d'aprenentatge. Cada vegada més el docent ha de ser un facilitador del creixement de l'alumne, no tant un instructor".

 

Donem les gràcies a la Universitat de Barcelona, i en particular al Sr. Pep Alsina, per haver-nos convidat a aquesta jornada.

El pasado mes de Mayo, Jordi Martinez representando Institut Scalar, asistió como ponente en la Jornada "Encuentra empleo después del Máster de Formación del profesorado". Fué una jornada organizada por la Universitat de Barcelona en el Aula Magna del Edificio del Teatro del Campus Mundet.

 

En esta jornada se trataron las diferentes salidas profesionales que se les presenta a los estudiantes del Máster. Entre otras destacan la emprendeduria, la docencia en centros públicos i en centros privados o la investigación en la universidad.

 

Como docente y emprendedor explicó su experiencia en el mundo educativo, las oportunidades y retos que plantea la educación en este momento en el que nos encontramos. " En la escuela de hoy, no sólo se debe educar en los conocimientos, hay que transmitir con passión los valores y acompanyar al alumno en su proceso de aprendizaje. Cada vez más el docente tiene que ser un facilitador del crecimiento del alumni y no tanto un instructor".

 

Damos las gracias a la Universitat de Barcelona, y en particular al Sr. Pep Alsina, por habernos invitado a esta jornada.


Leer más 0 comentarios

Sessió informativa curs tècniques d'aprenentatge / Sesión informativa curso técnicas de aprendizaje.

 El passat dissabte 13 d'Abril a les 10:00h vàrem realitzar una sessió informativa gratuïta a Barcelona del proper Curs de Tècniques d'Aprenentatge adreçat a alumnes de Secundària i Batxillerat.

 

En una hora, es va fer una breu presentació del nostre centre,  Institut Scalar, amb els projectes que estem duent a terme i els que tenim programats, seguida d'una introducció del Coaching Educatiu, per introduir l'explicació més extensa dels objectius, temari i metodologia que utilitzem en aquest curs.

 

A continuació vàrem fer una dinàmica on els participants van poder experimentar part de la metodologia activa del curs. Per finalitzar la sessió es va concloure amb un intercanvi d'opinions sobre el sistema educatiu actual.

 

Si esteu interessats en que realitzem aquesta sessió informativa gratuïta al vostre centre, només ens heu d'enviar un correu electrònic i ens posarem en contacte per a concretar el lloc i l'hora que més us convingui.

 

Per a més informació sobre el curs connecteu-vos a: www.institutscalar.com


T'esperem!!!

 El pasado sábado 13 de Abril a las 10:00h realizamos una sesión informativa gratuita en Barcelona del próximo Curso de Técnicas de Aprendizaje dirigido a alumnos de Secundária y Bachillerato.

 

En una hora, hicimos una breve presentación de nuestro centro,  Institut Scalar, con los proyectos que estamos llevando a término y los que tenemos programados, seguida de una introducción al Coaching Educativo, para introducir la explicación más extensa de los objetivos, temario y metodologia que utilizamos en este curso.

 

A continuación hicimos una dinámica en la que los participantes pudieron experimentar parte de la metodologia activa del curso. Para finalizar la sesión, se concluyó con un intercambio de opiniones sobre el sistema educativo actual.

 

Si estáis interesados en que realicemos esta sesión informativa gratuita en vuestro centro, sólo nos tenéis que enviar un correo electrónico y nos pondremos en contacto para concretar la fecha i el lugar que más os convenga.

 

Para más información sobre el curso podéis consultar nuestra web: www.institutscalar.com

 

¡¡¡ Os esperamos!!!

 


Leer más 0 comentarios

Plataforma EduLogiX

Us presentem un projecte capdavanter, dedicat a la promoció de la competència en programació d'ordinadors per a nens i joves.

 

La creació del projecte EduLogiX està motivada per l’interès i la creença que tenir competències bàsiques en programació d’ordinadors és part de la formació d’una persona en la societat actual. En particular, el projecte es planteja els següents objectius:

 • Divulgar la importància d’aprendre/ensenyar a programar a nivell d’alumnes, formadors i famílies.
 • Crear un conjunt d’activitats preparades per a ser usades en un entorn de formació (com a conjunt de recursos per a formadors que vulguin usar-les).
 • Definir una metodologia per l’ensenyament de programació (es desitja descriure-la per al seu ús més enllà dels materials creats, com a un recurs més generat pel projecte).
 • Aglutinar un col·lectiu de formadors que comparteixin aquests objectius.

D’entrada, aquests objectius fan referència a treballar amb alumnes d’edats corresponents a Primària i Secundària. Tan mateix, l’abast dependrà del col·lectiu de formadors que es vagi creant. Actualment, s’està treballant en activitats per a ESO i Batxillerat.

De la mateixa manera, actualment el material s’està generant en català, però en funció del col·lectiu de formadors està previst que també estigui disponible en anglès ja que hi ha molts centres on ja s’està usant com a llengua vehicular per a determinades matèries.

 

Us convidem a visitar el seu blog. http://edulogix.wordpress.com

 

Leer más 0 comentarios

Estratègies d'aprenentatge / Estratégias de aprendizaje.

Gaudeix d'un 5% de descompte si ets fan de la pàgina d'Institut Scalar!!!


Ens adrecem als alumnes que estiguin cursant segon cicle d'ESO i Batxillerat, i que en breu hauran de presentar-se a les proves PAAU per poder accedir a un mòdul professional o a un grau universitari. Especialment a aquells que vulguin tenir més recursos per a aconseguir les fites desitjades.

Com a valor afegit, durant el curs, INSTITUT SCALAR inclou 3 sessions gratuites de Coaching personal a l'alumne, per a acompanyar el procés d'aprenentatge.

Per a més informació i inscripcions:

Consulteu pàgina del curs.

¡¡Disfruta de un 5% de descuento si eres fan de la página de Institut Scalar!!

 

Nos dirigimos a los alumnos que estén cursando segundo ciclo de la ESO y Bachillerato, y que en breve se presentarán a las pruebas PAAU para acceder a un mòdulo profesional o a un grado universitario. Especialmente a aquellos que quieran tener más recursos para conseguir tener éxito en sus metas.

Como valor añadido, durante el curso, INSTITUT SCALAR incluye 3 sesiones gratuitas de Coaching personal al alumno, para acompañar el proceso de aprendizaje.

Para más información y inscripciones:
Consultad página del curso.


Leer más 0 comentarios

Xerrada: Què és el Coaching?


El passat dia 11 de Gener, vàrem fer una xerrada al casal de Joves de Súria amb el títol: Què és el Coaching? Com puc treure el partit al meu talent?.

 

Vàrem exposar de forma amena els fonaments de la disciplina. Va ser un espai de divulgació i de consultes sobre el Coaching i una trobada vivencial on poder experimentar les eines.

 

La xerrada estava destinada a totes aquelles persones que volien conèixer la metodologia del Coaching i tenir més recursos per a treure el seu propi talent. 

 

Si estàs interessat/da en que tornem a realitzem aquesta xerrada, més a prop teu, contacta amb nosaltres i farem el possible per realitzar-la.  

 

Podeu consultar la premsa relacionada amb l'acte.

 
 
 

El pasado día 11 de Enero, realizamos una charla en el centro de Jóvenes de Súria con el título: ¿Què es el Coaching? ¿Com puedo sacar partido a mi talento?.

 

Expusimos, de forma amena, los fundamentos de esta disciplina. Fue un espacio de divulgación y de consultas sobre el Coaching y un encuentro vivencial donde poder experimentar las herramientas.

 

La charla estaba destinada a todas aquellas personas que querían conocer la metodología del Coaching y tener más recursos para utilizar su propio talento.

 

Si estás interesado/a en que volvamos a hacer esta charla, más cerca de tí, contacta con nosotros y haremos lo posible para realizarla.

 

Podéis consultar la prensa relacionada con el acto.

 
 
 

Leer más 0 comentarios

Guanyador/a del premi / Ganador del premio

 

Quin és el teu desig pel 2013? / ¿Cuál es tu des para el 2013?
Ser més positiu/va i optimista / Ser más positivo/a y optimista.
7
(26,92%)
 
Trobar feina o progressar en la que tinc / Encontrar empleo o progresar en el que tengo.
6
(23,08%)
 
Aprimar-me i fer més exercici físic / Adelgazar y hacer más ejercicio físico.
3
(11,54%)
 
Viatjar més i aprendre coses noves / Viajar más y aprender cosas nuevas..
3
(11,54%)
 
Trobar més temps per formar-me / Encontrar tiempo para formarme.
2
(7,69%)
 
Cuidar les meves amistats / Cuidar mis amistades.
2
(7,69%)
 
Alimentar-me millor i cuidar la meva salut / Alimentarme mejor y cuidar mi salut.
2
(7,69%)
 
Aprendre idiomes / Aprender idiomas.
1
(3,85%)
 
Deixar de fumar / Dejar de fumar.
0
(0,00%)
 
Dedicar més temps a la meva família / Dedicar más tiempo a mi familia.
0
(0,00%)
 
Col·laborar en entitats per causes justes / Colaborar en entidades por causas justas.
0
(0,00%)
 
Total de vots: 26
 

 


Per fi ja podem publicar el resultat de l'enquesta que vam engegar aquest nadal.

 

Com podeu veure,per un ajustat 7 a 6, ha guanyat l'objectiu de ser més positiu/va i optimista, seguit de tenir feina o millorar en l'actual.

 

El mètode que hem seguit per nomenar la guanyadora ha estat posar en ordre alfabètic els que van compartir el post, i escollir el participant que coincideix amb la última xifra del nº guanyador del sorteig del "niño". Creiem que és una manera aleatoria d'escollir un número.

 

Us agraïm molt a tots aquells que heu participat i felicitem a la guanyadora: M. Monrós.

 

Estigueu atents a la nostra web ja que a finals d'aquesta setmana oferirem una promoció especial de processos de Coaching per a iniciar el gener amb positivitat i optimisme.

Por fin podemos publicar el resultado de la encuesta que empezamos estas navidades.

 

Como podéis ver, por un ajustado 7 a 6, ha ganado el objetivo de ser más positivo/a y optimista, seguido de obtener empleo o mejorar en el actual.

 

El método que hemos seguido para nombrar la ganadora, ha sido poner en orden alfabético los que compartieron el post, i escojer el participante que coincide con la última cifra del numero ganador del sorteo del niño. Nos ha parecido una forma aleatoria de decidir el número.

 

Os agradecemos a todos aquellos que habéis participado y felicitamos a la ganadora: M. Monrós.

 

Estad atentos a nuestra web, ya que a finales de esta semana ofreceremos una promoción especial de procesos de Coaching para empezar enero con positividad y optimismo.


Leer más 0 comentarios

Concurs Any nou 2013 / Concurso Año nuevo 2013

Participa en el nostre concurs!!

 

Des d'Institut Scalar, hem obert un concurs-enquesta sobre quin és el desig d'any nou més popular del 2013.

 

Fins el 5 de Gener pots votar pel teu desig d'any nou. Entre tots els que respongueu a l'enquesta i compartiu el post del concurs al vostre mur, sortejarem un procés gratuït de Coaching personal*.

 

El dia 7 de Gener es donarà el nom del guanyador/a del premi, i publicarem els resultats del concurs.

 

No esperis més i participa-hi.

 

* El procés consta de 6 sessions gratuites de 50 minuts via Skype, en el termini màxim de 3 mesos.

 

¡¡Participa en nuestro concurso!!


Desde Institut Scalar, hemos obierto un concurso-encuesta sobre cuál es el deseo de año nuevo más popular de 2013.

 

Hasta el 5 de Enero puedes votar por tu deseo de año nuevo. Entre todos los que respondáis a la encuesta y compartáis el post del concurso en vuestro muro, sortearemos un proceso gratuito de Coaching personal*.

 

El dia 7 de Enero se hará público el nombre del ganador/a del premio, y publicaremos los resultados del concurso.

 

No esperes más y participa.

 

* El proceso consta de 6 sesiones gratuitas de 50 minutos via Skype, en el plazo máximo de 3 meses.

 


Leer más 0 comentarios

Eines del Coaching per a docents.

Us presentem aquest nou curs, que hem engegat aquest any. Omple un buit que creiem tant necessari en els temps que vivim.

 

És un curs que es pot realitzar presencialment o online destinat a tots aquells docents, des de l'educació primària fins a universitària, que treballen per a que una nova manera de formar, basada en les habilitats de l'alumne, sigui possible.

 

Actualment, el món educatiu està canviant constantment, estem introduint noves metodologies i tecnologies.

 

Aquest curs es fonamenta en les eines provinents del Coaching i de la Programació Neurolingüística que permeten millorar la gestió dels ritmes d'aprenentatge a l'aula, solucionar conflictes mitjançant dinàmiques creatives i treballar cooperativament amb les famílies pel bé de l'alumne. 

 

Els objectius generals d’aquest curs són:


• Aprendre eines efectives de coaching per a l’ampliació de recursos.
• Adquirir habilitats claus de la comunicació empàtica.
• Atendre millor la diversitat de l’aula.
• Millorar la gestió de l’alumnat.

 

Per a ampliar informació, podeu anar a la pàgina del curs.

 

Leer más 0 comentarios

Cursos intensius d'estiu / Cursos intensivos de verano

Us presentem els nous cursos intensius de reforç, que estem preparant per a aquest estiu.


Els adrecem als alumnes que estiguin cursant E.S.O. o Batxillerat, i vulguin fer un reforç durant l'estiu, d'aquelles assignatures que tinguin pendents . No només proposem uns cursos de repàs  basats en els conceptes d'aquestes assignatures, si no que ho fem des d'una metodologia centrada en les habilitats individuals de l'estudiant.

 

Aquests cursos són impartits per professors d'instituts de Batxillerat, de les matèries en qüestió. Estan destinats especialment a aquells que vulguin assolir nous recursos per a superar les materies que presenten més dificultats. Us oferim cursos de cadascuna d'aquestes assignatures: 

 • Matemàtiques.
 • Física.
 • Química.
 • Biologia.
 • Matemàtiques aplicades a les ciencies socials.
 • Dibuix tècnic.

Els cursos estan organitzats per a grups reduits i especificament per a cada assignatura, no obstant, si volguéssiu realitzar algun individualment, preguem ens ho feu saber en un correu electrònic. En breu ens posarem en contacte amb vosaltres per a concretar l'horari i  la organització que us sigui més adient.

 

Més informació al nostre web.

Os presentamos los nuevos cursos intensivos de refuerzo, que estamos preparando para este verano.


Los dirigimos a los alumnos que estan cursando E.S.O. o Bachillerato, y que quieren hacer un refuerzo durante el verano de aquellas asignaturas que tienen pendientes. No solo proponemos unos cursos de repaso basados en los conceptos de estas asignaturas, sinó que lo hacemos desde un metodologia centrada en las habilidades individuales del estudiante.

 

Estos cursos están impartidos por profesores de Bachillerato, de las materias en cuestión. Están destinados especialmente a aquellos que quieren adquirir nuevos recursos para superar las materias que presentan más dificultades. Os ofrecemos cursos de cada una de estas asignaturas

 

 • Matemáticas.
 • Física.
 • Química.
 • Biología.
 • Matemáticas aplicadas a las ciencias sociales.
 • Dibujo técnico.

Los cursos están organizados para grupos reducidos y específicamente para cada asignatura, no obstante, si quéreis realizar los individualmente, rogamos que nos lo hagáis saber en un correo electrónico. En breve nos pondremos en contacto con vosotros para concretar el horario y la organización que os sea más adecuada.

 

Más información en nuestra web.


0 comentarios

ADHD Awareness Week

As you know our formation area is extensive and we offer training in different environments. We live very close to the real world of education and it is clear that not all learn in the same way, every society  is working to reduce academic failure in secondary schools.
 
For years we're hearing about a disorder that affects more than 5% of children and young people, and hinders their education in the most important stage for the formation of the person. We are talking about Attention Deficit Disorders with or without Hyperactivity (ADHD).

Therefore, in our goals is taking more importance training and counseling for people with ADHD and their families. Since we returned from New York we are expanding our offer and soon you will see about specific training courses in our Events section.
 
To be introduced to the subject, we notice that from October 16th to 21th it will be celebrated "ADHD Awareness Week" worldwide. Behind the achievement of this recognition, there are lots of associations and institutions heavily involved, which acts to hold more light on this disorder.

For more information, connect to the website where you can find lots of information.


www.adhdawarenessweek.org/

 

You can also find in the links section, some associations working to support those who suffer from this disorder.

Com ja sabeu la nostra tasca de formació és àmplia i us proposem formació en diferents entorns. Vivim de ben aprop la realitat del món de l'educació i és palès que no tots aprenem de la mateixa manera; cada vegada més la societat està treballant per disminuir el fracàs escolar en els centres de secundària.

 

Ja fa anys que s'està parlant d'un transtorn que afecta a més del 5% de la població infantil i juvenil, i els dificulta la seva educació en l'etapa més important per a la formació de la persona. Estem parlant del Transtorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH).

 

Per aquest motiu, en les nostres línies de futur està agafant molta importancia la formació i assessorament destinats a les persones amb TDAH i als seus familiars. Des de que hem tornat de Nova York estem ampliant la nostra oferta al respecte i aviat veureu formació específica en el nostre apartat de Cursos.

 

Per a anar introduint el tema, fem ressò que la setmana del 16-21 d'Octubre es celebrarà la "ADHD Awareness Week" a nivell mundial. Darrere de la consecució d'aquest reconeixement, hi ha un munt d'associacions i centres molt implicats, que celebraran actes per donar més llum a aquest transtorn.

 

Per a més informació, connecteu-vos al web on podreu trobar molta informació al respecte.

www.adhdawarenessweek.org/

 

També podreu trobar en l'apartat de links, diferents associacions que treballen a casa nostra per donar suport als que pateixen aquest transtorn.

 


0 comentarios

Dr. EMILY LEVY

Going on with our American "campaign", we highlight the  following interview with Dr. Emily Levy.

Dr. Emily Levy graduated from Brown University and received her Masters Degree in Special Education from Nova University in Florida. She also completed her Doctorate Degree in Education from Nova University.

It's a very interesting person, her C.V. is full of articles, workshops, lectures, ... We were very surprised about her research and the recognition she has achieved in recent years. In our link section you can find out some interesting articles from her.

We visited her classrooms on the Upper East, one of the most exclusive districts of New York, and was easy to understand what is her target audience, but far from seeming arrogant and distant, we speak whith a very modest person, hardworking and committed to her work. In the field of application of the  research it is outstanding her publications on study skills, reforming and improving the already well known and creating new ones with her methodology.

We were talking about how to measure improvements in the strategies of the students. Her great strength is what she calls sensory learning, that means to include as many sensory inputs as possible in the learning process.

As a team we think is very useful to apply this concept to all kinds of learning both an academic context and in a working environment in adults.

We believe that Dr. Levy and her team are a great reference of techniques and methodologies. They are focus on pre-teens and teenagers students, and have a great
experience background. We have established a good nexus and why not a possible collaboration in a not too distant future from both institutions and we are confident that we will be all strengthened.

To learn more about the work of Dr. Levy and her team, please visit their website:

www.eblcoaching.com

 

You will hear about them soon!

Seguint amb la nostra "campanya" americana, volem ressaltar l'entrevista amb la Dra. Emily Levy.

 

La Dra. Emily Levy: Doctora en educació per la "Nova University" de Florida. La seva principal tasca és la recerca basada en tècniques d'aprenentatge multisensorial i la seva aplicació en noves metodologies d'aprenentatge.

 

És una persona molt interessant, el seu currículum és ple d'articles, tallers, ponències,... Ens va sorpendre molt la seva investigació i els reconeixement que ha assolit en aquests darrers anys. En el nostre apartat de links d'interès podreu trobar alguns dels seus articles.

 

Vàrem visitar les seves aules en el Upper East, un dels barris més exclusius de Nova York, i va ser fàcil entendre quin és el seu públic objectiu; però lluny de mostrar-se exitosa i distant, vàrem conversar amb una persona molt senzilla, treballadora i compromesa amb la seva tasca. En el camp de l'aplicació de la recerca sobresurten les seves publicacions sobre tècniques d'estudi, reformant i millorant les ja molt conegudes i creant-ne de noves amb la seva metodologia. 

 

El punt on més vàrem aprofondir va ser, justament, en el intercanvi de les tècniques que apliquem i sobre tot en com es pot mesurar les millores introduïdes en les estratègies d'aquest alumnes. El seu gran fort és el que anomena aprenentatge sensorial, és un enfocament  que té punts en comú al que nosaltres presentem, ja que es tracta d'incloure tantes entrades sensorials com sigui possible, en el procés d'aprenentatge.

 

Com a equip creiem que és molt profitós aplicar aquest concepte a tot tipus d'aprenentatge tant sigui en un context acadèmic com en un entorn laboral en persones adultes.

 

Creiem que la Dra. Levy i el seu equip són un gran referent pel que fa a les tècniques i metodologies d'aprenentatge. Es centren en alumnes pre-adolescents i adolescents, i tenen un gran bagatge d'experiències. Hem pogut establir un bon nexe d'unió i perquè no, de col·laboració en un futur no massa llunyà, entre les dues institucions i de ben segur que tots en sortirem reforçats.

 

Si voleu conèixer més la feina de la Dra. Levy, no dubteu en visitar el seu web:

www.eblcoaching.com

 

De ben segur que ens tornareu a sentir parlar!


0 comentarios

Ms. CINDY GOLDRICH

One week after we came back from New York, we want to tell you the feedback we have got in this wonderfull experience.

 

On August the 9th, we had the opportunity to meet Mrs Cindy Goldrich: She is a Certified ADHD Parent Coach, specializing in parenting children who struggle with ADHD, Executive Function issues, and the challenges of the teen years.

 

Our meeting began with a presentation that brought us to a very interesting experiences exchang.We ask her, by first hand, what are the problems of young people with this disorder in the American educational system, and what are the tools and techniques  used to manage these difficulties. We share the differences between the Catalan and American view of this disorder, both from the standpoint of knowledge and the media coverage to the stereotyping and the social acceptance that we observe.

 

We know the situation of such students in our educational system, we know the difficulties there are, the importance of their diagnosis and the definition of an action plan. Needless to say, however, that in psychology, as in most sciences, research is most advanced in the United States, and that's why the experience was very interesting because it gave us a vision of how it could be developed the treatment of ADHD in Spain, where we usually follow what is going on  across the ocean.


Citing Mrs. Cindy Goldrich: "Young people with ADHD have a Ferrari engine in their brain, but have bicycle brakes" is clear, therefore, that the attention deficit disorder with hyperactivity does not reflect cognitive limitations of the boy or girl but a lack of control over some aspects of his or her life is in school, at home or with friends.


Although we still have long way to go, medicine is moving ahead, in some cases clinical treatments makes pacient feel better. It is also true that it is in the learning techniques where we have to put all the emphasis and effort as it should be understood that their process must be developed to be more creative, both in teaching and in the family, promoting the aspects where the boy or girl has more security.

 

To learn more about the work of Mrs. Goldrich, please visit her website:

www.ptscoaching.com

 

As you have seen, it was one of the most profitable meetings for Scalar Institute, in terms of our training, of all we did in New York.

 

Ara que fa una setmana que hem tornat de Nova York, volem explicar el feedback que en treiem d'aquesta fantàstica experiència.

 

El passat 9 d'Agost, vam tenir l'oportunitat de parlar amb la sra. Cindy Goldrich: Màster en "Counseling Psychology" per la Columbia University i Coach especialitzada en teràpia amb infants i joves amb TDAH, conjutament amb les seves famílies.

 

La trobada va ser extensa en el temps i va començar amb una presentació que ens va dur a un intercanvi molt interessant d'experiències. Li vam transmetre la nostra inquietut de conèixer, de primera mà, quines són les problemàtiques que es troben els joves amb aquest transtorn dins el sistema educatiu americà, i quines són les tècniques i eines que estan utilitzant per a gestionar aquestes dificultats. Vàrem posar en comú les diferències entre la realitat catalana i l'americana d'aquest transtorn, tant des del punt de vista de coneixements o el ressò mediàtic fins als esterotips i l'acceptació social que observem.

 

Nosaltres coneixem la situació d'aquest tipus d'alumnes en el nostre sistema educatiu, sabem les dificultats que hi ha, la importància del seva diagnosi  i la definició d'un pla d'actuació. No cal dir, però, que en la psicologia, com en la majoria de les ciencies, la investigació més avançada es troba als Estats Units, és per això que la seva experiència ens ha resultat molt interessant perquè ens ha donat una visió de com pot evolucionar el tractament del TDAH a Espanya , on acostumem a anar a remolc del que passa a l'altra banda de l'oceà.

 

Citant a la sra. Cindy Goldrich: "Els joves amb TDAH tenen un motor de Ferrari en el seu cervell, però tenen uns frens de bicicleta"; Queda clar, doncs, que el transtorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat no reflecteix limitacions cognitives en el noi o noia, sinó en una manca de control sobre alguns aspectes de la seva vida; sigui a l'escola, a casa o amb el grup d'amics.

 

Tot i que encara ens falta molt camí per recórrer, la medicina està avançant molt i en alguns casos seguir el tractament clínic millora enormement el dia a dia. També és cert que és en l'aprenentatge on s'ha de posar tot l'èmfasi i l'esforç ja que cal entendre que el seu procès s'ha de desenvolupar sent més creatius, tant a la docència com a l'entorn familiar, potenciant els aspectes on el noi o la noia tingui més seguretat.

 

Si voleu conèixer més la feina de la Sra. Goldrich, no dubteu en visitar el seu web:

www.ptscoaching.com

 

Com haureu pogut comprovar, ha estat una de les trobades més profitoses per a Institut Scalar, en quant a la nostra formació, de les que hem fet a Nova York.

 

 


0 comentarios

Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a