PROJECT TEEN

Mentoring per a nous talents.


si_vull,_puc

Project Teen

És un programa innovador per al foment del talent entre els joves. Està destinat a nois i noies entre 14 i 22 anys que vulguin seguir un programa d'assessorament i perfeccionament dels seus projectes. T'acompanyem amb un seguit de mentors i amb nosaltres trobaràs l'espai on desenvolupar les teves inquietuds, interessos i habilitats.

 

Ens basem en el "Learning by doing" de la mà de professionals que et guiaran i t'ajudaran a portar els teus projectes molt més enllà. Entre els col·laboradors trobaràs físics, químics, enginyers, directors d'empreses, agències de publicitat, artistes, dissenyadors web, programadors, que es fonamenten en les noves tecnologies.

 

El nostre objectiu és que després del programa puguis aportar solucions innovadores a la societat, trobant-te amb altres joves que tenen les mateixes ganes que tens tu, per aprofitar tot el talent que encara està ocult a les escoles i universitats.

 

El programa Project Teen té un fonament creatiu, però tothom hi té cabuda i està orientat a desenvolupar noves solucions als problemes d'avui, siguin de l'àrea que siguin. En edicions anteriors hem mentoritzat projectes d'app educatives, prototips, videojocs, exposicions itinerants que s'han acabat materialitzant en treballs de recerca, projectes del Google Science Fair i noves empreses.

Àrees que t'oferim.

Des del Project Teen et proposem treballar en tres línies diferenciades, però no t'amoïnis si tens ganes d'aprofundir en un projecte que no s'encabeix en cap d'aquestes línies, dins d'Institut Scalar disposem de diversos mentors que et poden ajudar en la teva recerca.

 

1: Apps i noves tecnologies.

2: Disseny i prototips 3D.

3: Emprenedoria social.


 

La creativitat necessita métode. T'oferim desenvolupar-te amb pautes i orientacions per això en el programa compartiràs espai amb professionals de diferents àmbits. Estem situats en en el barri més creatiu (Gracia) d'una de les ciutats més creatives del món (Barcelona), faràs  una immersió en un ecosistema potent et facilitarà deixar-te anar i explorar la teva capacitat de resolució de problemes.

 

Durada: 12 hores.
Dates: 4 sessions durant Juny-Juliol, de 3 hores/setmana cadascuna.
Lloc: En el barri de Gracia (Barcelona).
Inversió:

60€ (5€/hora)


Si vols conèixer millor el programa et convidem a la presentació que farem per a tú, que estàs interessat.

si_vull,_puc

Per a qualsevol aclariment sobre el programa, t'atendrem via mail o en el telèfon 629774693.

 

Per matricular-se has de fer la inscripció en aquest formulari, i a continuació rebreu confirmació de la plaça i seguidament us enviarem les dades bancaries per fer efectiu el pagament i així finalitzar el procés de matriculació.

 

Si no us funciona el qüestionari, feu-nos-ho saber i us ho enviarem directament per correu electrònic.


logo montserrat bonastre

La creativat, una eina màgica.

“Around here, however, we don't look backwards for very long. We keep moving forward, opening up new doors and doing new things, because we're curious...and curiosity keeps leading us down new paths.” 

― Walt Disney Company
 

“Per aquí, però, no mirem enrera gaire temps. Seguim avançant, obrint noves portes i fent noves coses, perquè som curiosos... i la curiositat ens segueix portant nous camins."   

― Walt Disney Company
Leer más 0 comentarios

Personal_institut_scalar
Educació_institut_scalar
Empresa_institut_scalar


Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a