Creative Kids


Activitats infantils

Creative Kids és el programa que hem dissenyat des d'Institut Scalar per a desenvolupar la creativitat dels nens i nenes de primària. Aquest programa forma part de la recerca que estem realitzant en Neuroeducació, en la que volem trobar quins són els espais que fomenten la creativitat i els mecanismes interns que ens doten de les eines per a generar respostes noves a problemes antics. El programa és la última fase i aplicació dels resultats obtinguts en els estudis dins l'àmbit de la creativitat infantil.

 

Aquest programa sorgeix en col·laboració amb un despatx de Neuroarquitectura amb qui hem definit uns protocols de col·laboració.

 

El programa Creative Kids esta dividit en 3 fases

FASE 1: ENTRENEM LA CREATIVITAT

Activitats dinamitzades per a que els nens i nenes puguin desenvolupar i entrenar la seva creativitat.

  • Eduquem la intuïció i la creació mitjançant jocs i reflexions a on podran inspirar-se i imaginar un món diferent a on ells se sentin còmodes, il·lusionats i motivats.
  • Explorem formes geomètriques, textures, cromatismes que siguin atractius per al disseny que estan imaginant i creant.

FASE 2: APRENEM A CONSTRUIR DIFERENT

Sessions pràctiques per transmetre i conèixer possibles materials que són emprats per a dissenyar des de la perspectiva de la sostenibilitat.

  • Generem dinàmiques a on poden experimentar la seva creativitat amb materials que provenen d’un altre ús.
  • Aprenen els valors que hi ha en construir pensant en més enllà que el disseny final.

FASE 3: ESPAI PER A LA CREATIVITAT

Sessions de treball cooperatiu per a que puguin desenvolupar i crear un espai proper als nens i nenes, sense tenir nocions tècniques ni limitacions constructives derivades del món dels adults.

  • Dissenyen un espai interior o exterior a on es valorarà les propostes i sensibilitzacions dels nens en les dues fases anteriors.
  •  Ells mateixos passen a ser l'equip tècnic que portarà a terme un disseny d’un espai a on s’encoratgi l’aprenentatge, la motivació i la creativitat dels seus usuaris.


Si estàs interessat/da en el taller Creative Kids, omple aquest formulari especificant-ho i rebràs informació prioritària quan tornem a obrir la convocatòria.

Vols estar al dia de les nostres activitats? Segueix-nos en el Facebook i/o en el Twitter.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.Educació_institut_scalar

Image courtesy of ambro / FreeDigitalPhotos.net

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a