BLOC d'INSTITUT SCALAR


Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Calendari

Inscriu-te a la nostra Newsletter


  Segueix-nos aEt ve de gust uns tastets de Neurociències? / ¿Te apetece una cata de Neurociencia?

Estimats amics i amigues aquesta entrada és important per a nosaltres. Fa unes setmanes vàrem decidir incloure en el nostre bloc petits tastets de Neurociència arrel de preguntes que ens heu fet arribar. Així és com hem anomenat aquest apartat: Petits tastets de Neurociència.

 

L’objectiu és oferir-vos unes càpsules de coneixement per tal de difondre el que s’està investigant arreu del món sobre l’aplicació de les neurociències en molts camps de la vida: Neuromanagement, Neuroeducació, Neuroarquitectura,... i molts altres ...

 

Estimados amigos y amigas esta entrada es importante para nosotros. Hace unes semanas decidimos incluir en nuestro bloc esta cata de Neurociencia después de las preguntas que nos habéis hecho llegar. Así es como hemos llamado este apartado: Una cata de Neurociencia.

 

El objetivo es ofreceros unas cápsulas de conocimiento que nos permitan difundir lo que se está investigando en todo sobre las aplicaciones de la neurociencia en muchos campos de la vida:

 Neuromanagement, Neuroeducación, Neuroarquitectura,... y muchas otras ...

 


Leer más 0 comentarios

Quin valor dónes al teu temps?

Gestió del Temps

Avui et vull plantejar una situació fictícia. Imagina’t que cada dia, al matí, et donen un regal: un xec al portador de 86.400€. Quin obsequi, oi? L’única condició que et posen és que al final del dia et retiraran la totalitat dels diners que no hagis gastat aquella jornada. A priori sembla un bon tracte, no?

 

En què gastaries aquests diners? Què prioritzaries? Gastaries fins a l’últim cèntim en experiències, sensacions, records plens de valor o pel contrari el malgastaries en rutines sense cap mena d’interès?

 

Estic segur que compartiries aquests diners amb els teus amics, família, veïns, ... alhora que destinaries una part dels diners a tu mateix, a les teves necessitats, petits capricis i en la teva felicitat.

 

El temps és or! Quina gran frase. Crec que la portem sentint des de que el temps era temps... El cert és que el dia d’avui és un tresor valorat en 86.400 euros. Bé, qui diu euros també podria dir segons.

 

Sembla que cada dia que passa, menyspreem més fàcilment el valor del temps. Creiem que cada matí tindrem el mateix regal i per tant els projectes, somnis, experiències que més desitgem poden esperar perquè demà encara hi serem a temps a fer-ho. Però tots sabem que no serà sempre així. Cada dia que no valores i l’inverteixes allò que no t’aporta res, és una pèrdua irreversible.

 

Des d’Institut Scalar volem reivindicar la vàlua del temps de cadascú i la importància d’assimilar-ho com a un dels valors personals.

 

Un exemple clar és quan som adolescents. Comencem a trobar-nos en situacions en que hem de saber distribuir el temps en les diferents tasques i prioritzar-les per tal de que puguem arribar a tot, i no ens resulta fàcil. Ja sigui en la preparació d’exàmens, de la Selectivitat, l’organització general de l’estudi o del temps lúdic. Com qualsevol altra habilitat personal cal entrenar-la. Els pares, com a educadors, volem el millor pels nostres fills i filles, i sabem que cal que estiguin preparats i adquireixin hàbits que els acompanyaran tota la vida.

 

A la realitat dels adults, on hem de bregar amb reptes diaris a la feina, a casa i amb els nostres propers, és important prendre consciència dels nostres hàbits i modificar-los i/o adaptar-los per a què tot agafi la justa mesura que és necessària.

 

És per això que fem èmfasi de la bona gestió i distribució del temps, i així doncs ho transmetem tant en la part de formació dels cursos que realitzem com en els processos individuals.

 

Emprar bé el nostre temps és quelcom que tots busquem per a assolir tot allò que ens proposem.

 

Com a conclusió, si cada matí rebem un magnífic regal en forma de tresor de segons, potser haurem de parar un moment i estar segurs que l’invertim en allò que ens fa feliços. Et desitgem doncs, que aprofitis al màxim el teu tresor de cada dia.

 

I per últim: En el què resta del dia... Estaràs fent allò que realment vols? Organitza’t adequadament per a poder-ho fer!

Leer más 0 comentarios

La creativat, una eina màgica.

“Around here, however, we don't look backwards for very long. We keep moving forward, opening up new doors and doing new things, because we're curious...and curiosity keeps leading us down new paths.” 

― Walt Disney Company
 

“Per aquí, però, no mirem enrera gaire temps. Seguim avançant, obrint noves portes i fent noves coses, perquè som curiosos... i la curiositat ens segueix portant nous camins."   

― Walt Disney Company
Leer más 0 comentarios

La motivació, motor d'èxit en els estudis.


Leer más 0 comentarios

Taller: Escoltar i motivar al meu fill.

Leer más 0 comentarios

“Trobar feina després del Màster” / "Encontrar trabajo después del Máster"

Leer más 0 comentarios

Plataforma EduLogiX

Leer más 0 comentarios

Estratègies d'aprenentatge / Estratégias de aprendizaje.

Leer más 0 comentarios

Xerrada: Què és el Coaching?


Leer más 0 comentarios

Eines del Coaching per a docents.

Leer más 0 comentarios

ADHD Awareness Week

Leer más 0 comentarios

Dr. EMILY LEVY

Leer más 0 comentarios

Ms. CINDY GOLDRICH

Leer más 0 comentarios
Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a