Et ve de gust uns tastets de Neurociències? / ¿Te apetece una cata de Neurociencia?

Estimats amics i amigues aquesta entrada és important per a nosaltres. Fa unes setmanes vàrem decidir incloure en el nostre bloc petits tastets de Neurociència arrel de preguntes que ens heu fet arribar. Així és com hem anomenat aquest apartat: Petits tastets de Neurociència.

 

L’objectiu és oferir-vos unes càpsules de coneixement per tal de difondre el que s’està investigant arreu del món sobre l’aplicació de les neurociències en molts camps de la vida: Neuromanagement, Neuroeducació, Neuroarquitectura,... i molts altres ...

 

Estimados amigos y amigas esta entrada es importante para nosotros. Hace unes semanas decidimos incluir en nuestro bloc esta cata de Neurociencia después de las preguntas que nos habéis hecho llegar. Así es como hemos llamado este apartado: Una cata de Neurociencia.

 

El objetivo es ofreceros unas cápsulas de conocimiento que nos permitan difundir lo que se está investigando en todo sobre las aplicaciones de la neurociencia en muchos campos de la vida:

 Neuromanagement, Neuroeducación, Neuroarquitectura,... y muchas otras ...

 


No espereu una dissertació teòrica dels fonaments moleculars dels processos neuronals. Us presentarem la neurociència com el que és: esbrinar com és que el nostre cervell ens fa experimentar la vida tal com la sentim.

 

Estem molt il·lusionats d’iniciar aquesta via de divulgació amb tots i totes. Us prometem experiències i curiositats increïbles i també que ho posarem tot per fer-vos arribar la nostra passió. 

 

Esperem que sigui per a vosaltres un viatge a les profunditats d’aquest fantàstic òrgan que ha arribat a ser tant meravellós. Us convidem a seguir aquest viatge amb nosaltres i que ens pregunteu tot allò que us suscitin aquests tastets.

 

Ens acompanyeu...?


Estigueu atents, la setmana vinent iniciarem aquest recorregut.


No esperéis una disertación teórica de los fundamentos moleculares de los procesos neuronales. Os presentamos la neurociencia tal como es: averiguar cómo es que nuestro cerebro nos hace experimentar la vida tal como la sentimos.


Estamos muy ilusionados de iniciar esta via de divulgación con todos y todas. Os prometemos experiencias y curiosidades increibles y también que pondremos toda la carne en el asador para trasmitiros nuestra pasión.


Esperamos que sea para vosotros/as un viaje a las profundidades de este fantástico órgano que ha llegado a ser tan maravilloso. Os invitamos a seguir este viaje con nosotros y que nos preguntéis todo aquello que os suscite nuestra cata 


Nos acompanyais...?


Estad atentos porque la semana que viene iniciamos este recorrido.Newsletter

Inscriu-te en la nostra Newsletter i rebràs notícies i recursos abans que ningú més.


Newsletter

Inscríbete en nuestra Newsletter y recibirás notícias y recursos antes que nadie.

Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

foto: http://www.nopuedocreer.com/quelohayaninventado/20611/delicatessen-para-zombies/

Escribir comentario

Comentarios: 0

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a