La motivació, motor d'èxit en els estudis.


Està vist que la motivació ens mou a aconseguir allò que més volem, i si no pregunteu-vos fins a on sou capaços d'arribar per aconseguir allò que més us motiva o us apassiona!

 

En els estudis passa exactament el mateix i d'això n'hem parlat avui en el programa El Submarí de la Radio Municipal de Terrassa, amb la Mariona Tomàs. 

 

En motiu de l'inici del curs SI VULL, PUC! a Terrassa, hem compartit les nostres experiències de treballar per a l'èxit de la trajectòria escolar dels joves.

 

En el curs fem èmfasi i oferim eines per a que els nois de secundària i batxillerat puguin descobrir les seves habilitats personals, augmentin l'autoconeixement, puguin gestionar les emocions i millorin la capacitat de motivació per a la seva carrera personal i professional.

 

Compartim, doncs, el podcast de l'entrevista que esperem que us sigui motivador! ;-)

 

Si estàs més interessat en el curs, clica aquí.

Si estàs interessat en realitzar aquest curs més a prop teu, contacta amb nosaltres!

Está visto que la motivación nos mueve a conseguir aquello que más queremos, y sino, preguntáros ¡hasta dónde sois capaces de llegar para conseguir aquello que más os apasiona! 

 

En los estudios pasa exactamente lo mismo, y de eso hemos hablado hoy en el programa "El Submarí" de la Radio Municipal de Terrassa, con Mariona Tomàs. 

 

Con motivo del inicio del curso "SI VULL, PUC!" en Terrassa, hemos compartido nuestras experiéncias trabajando el éxito en la trayectoria escolar de los jóvenes.

 

En este curso ponemos énfasis y ofrecemos herramientas para que los chicos de secundaria y bachillerato puedan descubrir sus habilidades personales, aumenten el autoconocimiento, puedan gestionar sus emociones y mejoren la capacidad de motivación en su carrera personal y profesional.

 

Compartimos con vosotros, el podcast de la entrevista que ¡esperemos que os sea motivador! ;-)

 

Si estás interesado en el curso, clica aquí.

Si estás interesado en que realizemos este curso más cerca de tí, ¡contacta con nosotros!


Educació_institut_scalar
Personal_institut_scalar
Empresa_institut_scalar

Escribir comentario

Comentarios: 0

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a