“Trobar feina després del Màster” / "Encontrar trabajo después del Máster"

El passat mes de Maig, en Jordi Martinez representant Institut Scalar, va assistir com a ponent de la taula rodona a la Jornada " Trobar feina després del Màster de Formació del professorat". Va ser una jornada organitzada per la Universitat de Barcelona a l’Aula Magna de l’Edifici del Teatre del Campus Mundet.

 

En aquesta jornada es van tractar les diferents sortides professionals que se'ls presenta als estudiants del Màster. Entre d'altres hi ha l'emprenedoria, la docència en centres públics i en centres privats o la recerca a la universitat.

 

Com a docent i emprenedor va explicar la seva experiència en el món educatiu, les oportunitats i reptes que planteja l'educació en aquest moment en el que ens trobem. " A l'escola d'avui, no només s'ha d'educar en els coneixements, s'ha trasmetre amb passió els valors i acompanyar l'alumne en el seu procès d'aprenentatge. Cada vegada més el docent ha de ser un facilitador del creixement de l'alumne, no tant un instructor".

 

Donem les gràcies a la Universitat de Barcelona, i en particular al Sr. Pep Alsina, per haver-nos convidat a aquesta jornada.

El pasado mes de Mayo, Jordi Martinez representando Institut Scalar, asistió como ponente en la Jornada "Encuentra empleo después del Máster de Formación del profesorado". Fué una jornada organizada por la Universitat de Barcelona en el Aula Magna del Edificio del Teatro del Campus Mundet.

 

En esta jornada se trataron las diferentes salidas profesionales que se les presenta a los estudiantes del Máster. Entre otras destacan la emprendeduria, la docencia en centros públicos i en centros privados o la investigación en la universidad.

 

Como docente y emprendedor explicó su experiencia en el mundo educativo, las oportunidades y retos que plantea la educación en este momento en el que nos encontramos. " En la escuela de hoy, no sólo se debe educar en los conocimientos, hay que transmitir con passión los valores y acompanyar al alumno en su proceso de aprendizaje. Cada vez más el docente tiene que ser un facilitador del crecimiento del alumni y no tanto un instructor".

 

Damos las gracias a la Universitat de Barcelona, y en particular al Sr. Pep Alsina, por habernos invitado a esta jornada.


Escribir comentario

Comentarios: 0

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a