Sessió informativa curs tècniques d'aprenentatge / Sesión informativa curso técnicas de aprendizaje.

 El passat dissabte 13 d'Abril a les 10:00h vàrem realitzar una sessió informativa gratuïta a Barcelona del proper Curs de Tècniques d'Aprenentatge adreçat a alumnes de Secundària i Batxillerat.

 

En una hora, es va fer una breu presentació del nostre centre,  Institut Scalar, amb els projectes que estem duent a terme i els que tenim programats, seguida d'una introducció del Coaching Educatiu, per introduir l'explicació més extensa dels objectius, temari i metodologia que utilitzem en aquest curs.

 

A continuació vàrem fer una dinàmica on els participants van poder experimentar part de la metodologia activa del curs. Per finalitzar la sessió es va concloure amb un intercanvi d'opinions sobre el sistema educatiu actual.

 

Si esteu interessats en que realitzem aquesta sessió informativa gratuïta al vostre centre, només ens heu d'enviar un correu electrònic i ens posarem en contacte per a concretar el lloc i l'hora que més us convingui.

 

Per a més informació sobre el curs connecteu-vos a: www.institutscalar.com


T'esperem!!!

 El pasado sábado 13 de Abril a las 10:00h realizamos una sesión informativa gratuita en Barcelona del próximo Curso de Técnicas de Aprendizaje dirigido a alumnos de Secundária y Bachillerato.

 

En una hora, hicimos una breve presentación de nuestro centro,  Institut Scalar, con los proyectos que estamos llevando a término y los que tenemos programados, seguida de una introducción al Coaching Educativo, para introducir la explicación más extensa de los objetivos, temario y metodologia que utilizamos en este curso.

 

A continuación hicimos una dinámica en la que los participantes pudieron experimentar parte de la metodologia activa del curso. Para finalizar la sesión, se concluyó con un intercambio de opiniones sobre el sistema educativo actual.

 

Si estáis interesados en que realicemos esta sesión informativa gratuita en vuestro centro, sólo nos tenéis que enviar un correo electrónico y nos pondremos en contacto para concretar la fecha i el lugar que más os convenga.

 

Para más información sobre el curso podéis consultar nuestra web: www.institutscalar.com

 

¡¡¡ Os esperamos!!!

 
Escribir comentario

Comentarios: 0

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a