Plataforma EduLogiX

Us presentem un projecte capdavanter, dedicat a la promoció de la competència en programació d'ordinadors per a nens i joves.

 

La creació del projecte EduLogiX està motivada per l’interès i la creença que tenir competències bàsiques en programació d’ordinadors és part de la formació d’una persona en la societat actual. En particular, el projecte es planteja els següents objectius:

  • Divulgar la importància d’aprendre/ensenyar a programar a nivell d’alumnes, formadors i famílies.
  • Crear un conjunt d’activitats preparades per a ser usades en un entorn de formació (com a conjunt de recursos per a formadors que vulguin usar-les).
  • Definir una metodologia per l’ensenyament de programació (es desitja descriure-la per al seu ús més enllà dels materials creats, com a un recurs més generat pel projecte).
  • Aglutinar un col·lectiu de formadors que comparteixin aquests objectius.

D’entrada, aquests objectius fan referència a treballar amb alumnes d’edats corresponents a Primària i Secundària. Tan mateix, l’abast dependrà del col·lectiu de formadors que es vagi creant. Actualment, s’està treballant en activitats per a ESO i Batxillerat.

De la mateixa manera, actualment el material s’està generant en català, però en funció del col·lectiu de formadors està previst que també estigui disponible en anglès ja que hi ha molts centres on ja s’està usant com a llengua vehicular per a determinades matèries.

 

Us convidem a visitar el seu blog. http://edulogix.wordpress.com

 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a