Xerrada: Què és el Coaching?


El passat dia 11 de Gener, vàrem fer una xerrada al casal de Joves de Súria amb el títol: Què és el Coaching? Com puc treure el partit al meu talent?.

 

Vàrem exposar de forma amena els fonaments de la disciplina. Va ser un espai de divulgació i de consultes sobre el Coaching i una trobada vivencial on poder experimentar les eines.

 

La xerrada estava destinada a totes aquelles persones que volien conèixer la metodologia del Coaching i tenir més recursos per a treure el seu propi talent. 

 

Si estàs interessat/da en que tornem a realitzem aquesta xerrada, més a prop teu, contacta amb nosaltres i farem el possible per realitzar-la.  

 

Podeu consultar la premsa relacionada amb l'acte.

 
 
 

El pasado día 11 de Enero, realizamos una charla en el centro de Jóvenes de Súria con el título: ¿Què es el Coaching? ¿Com puedo sacar partido a mi talento?.

 

Expusimos, de forma amena, los fundamentos de esta disciplina. Fue un espacio de divulgación y de consultas sobre el Coaching y un encuentro vivencial donde poder experimentar las herramientas.

 

La charla estaba destinada a todas aquellas personas que querían conocer la metodología del Coaching y tener más recursos para utilizar su propio talento.

 

Si estás interesado/a en que volvamos a hacer esta charla, más cerca de tí, contacta con nosotros y haremos lo posible para realizarla.

 

Podéis consultar la prensa relacionada con el acto.

 
 
 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a