Cursos intensius d'estiu / Cursos intensivos de verano

Us presentem els nous cursos intensius de reforç, que estem preparant per a aquest estiu.


Els adrecem als alumnes que estiguin cursant E.S.O. o Batxillerat, i vulguin fer un reforç durant l'estiu, d'aquelles assignatures que tinguin pendents . No només proposem uns cursos de repàs  basats en els conceptes d'aquestes assignatures, si no que ho fem des d'una metodologia centrada en les habilitats individuals de l'estudiant.

 

Aquests cursos són impartits per professors d'instituts de Batxillerat, de les matèries en qüestió. Estan destinats especialment a aquells que vulguin assolir nous recursos per a superar les materies que presenten més dificultats. Us oferim cursos de cadascuna d'aquestes assignatures: 

 • Matemàtiques.
 • Física.
 • Química.
 • Biologia.
 • Matemàtiques aplicades a les ciencies socials.
 • Dibuix tècnic.

Els cursos estan organitzats per a grups reduits i especificament per a cada assignatura, no obstant, si volguéssiu realitzar algun individualment, preguem ens ho feu saber en un correu electrònic. En breu ens posarem en contacte amb vosaltres per a concretar l'horari i  la organització que us sigui més adient.

 

Més informació al nostre web.

Os presentamos los nuevos cursos intensivos de refuerzo, que estamos preparando para este verano.


Los dirigimos a los alumnos que estan cursando E.S.O. o Bachillerato, y que quieren hacer un refuerzo durante el verano de aquellas asignaturas que tienen pendientes. No solo proponemos unos cursos de repaso basados en los conceptos de estas asignaturas, sinó que lo hacemos desde un metodologia centrada en las habilidades individuales del estudiante.

 

Estos cursos están impartidos por profesores de Bachillerato, de las materias en cuestión. Están destinados especialmente a aquellos que quieren adquirir nuevos recursos para superar las materias que presentan más dificultades. Os ofrecemos cursos de cada una de estas asignaturas

 

 • Matemáticas.
 • Física.
 • Química.
 • Biología.
 • Matemáticas aplicadas a las ciencias sociales.
 • Dibujo técnico.

Los cursos están organizados para grupos reducidos y específicamente para cada asignatura, no obstante, si quéreis realizar los individualmente, rogamos que nos lo hagáis saber en un correo electrónico. En breve nos pondremos en contacto con vosotros para concretar el horario y la organización que os sea más adecuada.

 

Más información en nuestra web.


Escribir comentario

Comentarios: 0

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a