Per fi arriba el Bloc d'Institut Scalar

Després d'un estiu ple d'idees i projectes nous, neix el nostre bloc. Creiem que serà un canal més de comunicació entre vosaltres i nosaltres.

 

L'hem pensat com una bona eina per tal de presentar les últimes novetats i notícies al nostre voltant. El nostre desig és que es converteixi en un blog molt viu, per això esperem la vostra col·laboració.

 

Com podeu veure, el format d'aquest blog està dividit en dos idiomes, per tal de facilitar la transmissió al màxim nombre de persones possible.

 

Aquí comença una aventura més del nostre equip. Seguirem esforçant-nos per divulgar el coneixement del que disposem per tal de millorar en les estratègies personals.

 

Una vegada més, benvinguts al nostre blog.

Once this Summer full of new ideas and projects, had gone our blog is born. We believe it will be a great communication channel between you and us.

 

It is created as a tool that will let us to present you the last news around us. Our desire is to keep this blog really alive, and we need your collaboration.

 

As you can see, it is written in two languages, in order to make easy to reach as many people as posible.

 

Here it is our team's new adventure. We will continue our efforts to spread the knowledge to improve personal strategies.

 

Once again, welcome to our blog.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Newsletter


info@institutscalar.com 

+34 629 774 693 - Barcelona

Síguenos en/ Segueix-nos a